Kategorier
Nyheter

Hej och välkommen till Space62

Den här veckan har det hänt mycket hos oss senaste veckan. Vi har haft otroligt mycket jobb och det verkar inte bli mindre heller. Vilket är enormt kul efter den rådande pandemin. Ni alla vet säkert hur tufft restauranger haft det den senaste tiden. Det har varit svårt att få saker att gå ihop med personal och ekonomi. Nu känns det som att det vänder åt det andra hållet. Vi har enormt mycket bokningar och många roliga evenemang att se fram emot här på restaurangen. 

På grund av alla jobb vi fått in så behöver vi rekrytera in en ny meny-chef hos oss. Vi började med att lägga ut en annons på Blocket Jobb, men fick ingen ansökan som passade in på vår beskrivning och vår kravprofil. Det hela slutade med att vi la ut tjänsten på Platsbanken Sverige och vips så fick vi in 2-3 ansökningar direkt under första veckan. Vi är riktigt imponerade av Platsbanken Sveriges tjänst och deras förmåga att få in bra ansökningar till alla tjänster som ligger ute. 

Idag har vi anställt en ny meny-chef som tar ansvar för hela vår meny när det gäller utveckling och att komma på nya maträtter och dylikt. Vi känner oss riktigt nöjda med vår rekrytering och meny-chefen har verkligen fått mycket jobb att göra. Space62 drar inte i någon handbroms utan vi gasar på för fullt, man vet aldrig när det vänder igen.

Är ni på jakt och skall anställa ny personal? Då kan vi varmt rekommendera Platsbanken Sverige och deras fenomenala tjänst. Här kan du hitta jobb och annonsera ut tjänster. Det är ett enormt stort pådrag på Platsbanken Sverige och det finns verkligen många jobb att söka ifall man är arbetssökande. 

Här hittar du deras hemsida: https://platsbankensverige.se

Tackar för att ni fortsätter läsa vår blogg. Vi hoppas ni kommer tillbaka. I nästa inlägg kanske vi kör en intervju med vår nya meny-chef? Vem vet!

Vi hörs snart igen gott folk och kom ihåg att äta hos oss så fort du får chansen!


Med vänliga hälsningar,

Restaurang Space 62. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *