Kategorier
Nyheter

Borde jag sluta röka och satsa på el cigaretter?

Vi har länge haft diskussionen här på restaurangen om att vi måste sluta röka. I dagsläget är vi typ 4-5 anställda som röker dessa giftiga cigaretter och för ett par veckor sedan så började kocken röka el cigaretter istället för de giftiga vanliga ciggen. Vi blev mäkta imponerade av dessa el cigaretter och blev direkt nyfikna på vart man kan handla dessa.

En stor anledning till att kocken började röka el cigaretter var för att han ville trappa ner på rökningen och i framtiden även sluta med rökningen helt. El cigaretter kan ju definitivt hjälpa dig på traven att sluta röka och framför allt röka lite hälsosammare alternativ. Vanliga cigaretter är ju rätt så giftiga att dra i sig, det vet vi ju alla om. 

Jag funderar själv på att beställa hem el cigaretter och börja prova trappa ner på rökningen för att helt sedan sluta, men att sluta helt tvärt kommer nog aldrig fungera för mig. Jag behöver metodiskt trappa ner och el cigaretter är ju det bästa alternativet för detta. 

Hur går det för kocken med nedtrappningen undrar ni?
Det går faktiskt riktigt bra. Han har under 3 veckors tid inte rökt en vanlig cigarett. Han röker numera enbart el cigaretter, vilket är riktigt imponerande. Han har alltid varit den största rökaren i restaurangen – nu röker han enbart el cigaretter och det bästa är att han är riktigt nöjd med el cigaretterna. Det är häftigt!

Jag kommer att beställa hem min första batch med el cigaretter inom kort. Det kan ni skriva upp!

Tack för att ni läst min blogg. Jag kommer att fortsätta uppdatera med intressanta ämnen här i framtiden och ni ska få följa min nedtrappning här i bloggen. El cigaretter äger!

Vi hörs snart igen, på återseende!

/RestaurangSpace62

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *