Kategorier
Nyheter

En eventbyrå i Stockholm

Under 2021 så har vi på RestaurangSpace62 arrangerat en hel del events och padelturneringar. Vi tog tidigt hjälp av en eventbyrå i Stockholm som heter Kampaay. Eftersom vi själva har en begränsad tid till våra events så behövde vi tidigt har stöttning av en eventbyrå som kan strukturera upp, arrangera och leda våra events.

När vi inledde samarbetet med Kampaay så fick vi till en början en projektledare som fick i uppdrag att förverkliga våra drömmar med våra events, sedan efter projektledaren gjort sitt jobb så fick vi en ansvarig person som löpande arbetade hands-on med oss under eventen. Vi måste säga att vi är supernöjda med Kampaay, deras personal och deras plattform. En otroligt smidig process och enormt bra idéer för våra events. Behöver ni en eventbyrå i Stockholm så bör ni kontakta Kampaay. 

Vad arrangerade vi för typ av event?

Vi arrangerade en stor padelturnering och i kombination med det ett event inom padel där vi bjöd in våra sponsorer och serverade mat från restaurangen. Under eventet så hade vi ett par proffsspelare som deltog och körde lite workshop med alla lirare. Vi hade även en del tävlingar där man hade möjlighet att vinna fin utrustning och padelskor.

Under vårt första event med Kampaay så fick vi in 300 betalande personer fördelat under en helg. Helt klart ett bra resultat enligt våra mål eftersom man enligt pandemin inte fick ta in så många som vi önskat samtidigt.

I slutet av vår första event så hade vi en stor padelturnering där vi hade totalt 22 deltagande lag. Vinnare av den turneringen blev Intersport Stockholm City. En enormt bra insats av grabbarna från Intersport. 

Varför ska man anlita Kampaay som eventbyrå i Stockholm?

Kampaay har en enormt stor rutin vad gäller att arrangera event. Vi fick en bra styrning och väldigt bra idéer tillsammans med Kampaay. Dem satt upp en tydlig struktur och genomförde hela eventet med bravur – vi är väldigt nöjda!

Behöver ni en eventbyrå i Stockholm – Kontakta Kampaay här.


Tack för att ni läst vårt inlägg om eventbyrå i Stockholm, tveka inte att höra av er om ni har några frågor gällande våra tidigare och kommande events.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *