Kategorier
Nyheter

Välkommen till Restaurang Space 62

I det här inlägget kommer vi prata om vår fantastiska sponsor Nordisk Maskin som gått in och sponsrat oss på restaurangen i vår kommande padelturnering. Idén växte fram tidigt under 2019 där vi ville spela seriespel i padel med vår personal och i det här läget behövde vi hitta en sponsor som kunde ställa upp och sponsra våra resor och träningstillbehör. Nordisk Maskin har frekvent varit besökare på vår restaurang och älskade idén när vi pitchade in den för dom. Nordisk Maskin klev in under vår första säsong och stöttade upp med finansiering för hela Elitseriespelet, vilket gav oss en enorm kraft att kunna träna och delta i varje match med fullt fokus.

Under första säsongen tog vi oss till semifinaler där vi blev utslagna av ett annat företag som senare under året vann hela Elitserien. Vår första säsong får ändå ses som ett stort framsteg. Vi hade inga mål på att ta oss till semifinal, men vi lyckades mot alla odds tillsammans med Nordisk Maskin som huvudsponsor ta oss väldigt långt i vår första säsong. 

Låt mig berätta lite om Nordisk Maskin,

Nordisk Maskin är en E-handel inom skogsbruk, lantbruk, jordbruk, mark- och anläggning. I deras webbshop kan man köpa allt från maskiner, verktyg och tillbehör. Deras produkter passar perfekt för den enskilde individen som det större företaget. Vem som helst kan handla deras produkter och i webbshopen kan du välja att betala din order direkt med bankkort, delbetala eller ta beställningen på faktura. Nordisk Maskin startade under 2020 och har sedan starten haft ambitionen att bli störst i Norden inom sitt segment. Idag säljer dom produkter åt SE-Equipment och Swepac för att nämna några stora leverantörer och tillverkare.

Vi tackar så enormt mycket för stödet under vår första padelsäsong. Vi ser fram emot att arbeta med Nordisk Maskin inför kommande säsong. Den här säsongen kommer vi ta oss till final och vi ska se till att vinna hela serien, för Nordisk Maskins skull. 

Vill du veta mer om Nordisk Maskin, besök www.nordiskmaskin.se

//Restaurang Space 62

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *