Kategorier
Nyheter

Snart öppnar vi igen

Hallå kära läsare! Sist vi hördes berättade vi om att vi byggde ut på egen hand. Efter ett tag upptäckte vi att det gick långsammare än planerat. Så vi räknade om och skissade upp en ny plan och kom fram till att det bästa för oss är att plocka in ett företag som hjälper oss med vår byggnation.

Vi fick tag på ett företag med kort varsel som kunde hjälpa oss och de tittade på våra ritningar och planer och sa att de kunde köra igång på en gång. De gav några egna förslag på förändringar och bättrade på våra tankar och la till och drog ifrån lite, så i slutändan blev resultatet bättre än om vi hade gjort det själva.

Så nu har vi kommit en bra bit gällande vår nybyggnad. När vi öppnar igen kommer restaurangen ha ett helt nytt koncept och det känns väldigt häftigt. Tyvärr kan jag inte avslöja mer än så just nu utan det kommer ni att få se när premiären närmar sig.

Det jag kan avslöja i alla fall är att vi kommer att ha en väldigt festlig meny. Vi kommer att ha öppet sju dagar i veckan och ha öppet sent på både fredagar och lördagar. Och vi kommer självklart ha fullständiga rättigheter så att du kan njuta av ett glas vin eller en god öl till maten. Eller varför inte testa något extra festligt från vår nya cocktail meny. För det kan vi avslöja, det kommer att erbjudas en spännande och exotisk cocktail meny med drinkar som är supergoda som du förhoppningsvis inte har testat ännu.

Det ska bli väldigt spännande när byggnationen är klar och vi äntligen kan öppna restaurangen igen. Vi får se när det blir exakt. Just nu kan vi inte avslöja något premiärdatum. Men som vi har sagt hela tiden är förhoppningen att kunna öppna innan sommaren så att ni gäster kan njuta av god mat på vår nya uteservering när solen skiner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *