Kategorier
Nyheter

Utbyggnaden går bra nu

Hej kära läsare! Jag vet att ni säkert är många som undrar hur det går med restaurangen och varför det inte händer något här på bloggen?! Svaret är den att det händer en massa saker, men allt händer in real life och inte på internet.

Det händer också bakom låsta dörrar och igentejpade fönster. Det är nämligen så att vi renoverar restaurangen för fullt. När vi slår upp portarna igen kommer det att bjudas på ett helt nytt koncept som vi verkligen tror och hoppas att ni kunder kommer att gilla.

När vi kan öppna igen är inte riktigt klart. Ombyggnationen och utbyggnaden av vår uteservering är ett ganska omfattande projekt och det verkar ta tid. Vi får se om vi kan slå upp portarna fram emot sensommaren, men vi törs inte lova något.

Under våren och åtminstone i juni kommer vi att hålla stängt. Så mycket kan jag säga redan nu.

Det är surt att vi missar en del av sommarsäsongen och vi förstår om ni är besvikna över att inte kunna njuta av en kall öl i solen eller ett glas rosé på vår populära uteplats.

Men sommaren är förhoppningsvis inte, som Tomas Ledin sjunger, kort utan lång i år. Man kan alltid hoppas.

Anledningen till att det tagit tid är att vi blev lite försenade i vår utbyggnad tack vare att maskiner som vi hyrt inte blev levererade.

Tack och lov hittade vi en räddare i nöden. Vi fick tag i en järnaffär stockholm som även har maskinuthyrning och kunde leverera med kort varsel. Så tack vare Lindström kommer vi med lite tur att kunna öppna i år.

Det ser vi fram emot!

Inför öppningen planerar vi att ha en specialkväll för VIP:s och våra kära stamkunder. Vi funderar på att köra en festligare kväll med något roligt tema, men har inte bestämt oss för vilket ännu.

Om någon har förslag på ett roligt tema får ni gärna höra av er till oss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *